-
Модуль 1. Теоретичні та еколого-біологічні основи рослинництва 5
-
Lecture1.1
-
Lecture1.2
-
Lecture1.3
-
Lecture1.4
-
Lecture1.5
-
-
Модуль 2. Загальна характеристика зернових культур. Озимі культури 11
-
Lecture2.1
-
Lecture2.2
-
Lecture2.3
-
Lecture2.4
-
Lecture2.5
-
Lecture2.6
-
Lecture2.7
-
Lecture2.8
-
Lecture2.9
-
Lecture2.10
-
Lecture2.11
-
-
Модуль 3. Ярі зернові культури 14
-
Lecture3.1
-
Lecture3.2
-
Lecture3.3
-
Lecture3.4
-
Lecture3.5
-
Lecture3.6
-
Lecture3.7
-
Lecture3.8
-
Lecture3.9
-
Lecture3.10
-
Lecture3.11
-
Lecture3.12
-
Lecture3.13
-
Lecture3.14
-
-
Модуль 4. Зернові бобові культури 7
-
Lecture4.1
-
Lecture4.2
-
Lecture4.3
-
Lecture4.4
-
Lecture4.5
-
Lecture4.6
-
Lecture4.7
-
-
Модуль 5. Коренеплоди 5
-
Lecture5.1
-
Lecture5.2
-
Lecture5.3
-
Lecture5.4
-
Lecture5.5
-
-
Модуль 6. Бульбоплоди й баштанні культури 5
-
Lecture6.1
-
Lecture6.2
-
Lecture6.3
-
Lecture6.4
-
Lecture6.5
-
-
Модуль 7. Олійні та ефіроолійні культури 8
-
Lecture7.1
-
Lecture7.2
-
Lecture7.3
-
Lecture7.4
-
Lecture7.5
-
Lecture7.6
-
Lecture7.7
-
Lecture7.8
-
-
Модуль 8. Прядивні та наркотичні культури 8
-
Lecture8.1
-
Lecture8.2
-
Lecture8.3
-
Lecture8.4
-
Lecture8.5
-
Lecture8.6
-
Lecture8.7
-
Lecture8.8
-
undefined
Практична робота 2. Визначення посівних якостей насіння, зараженості хворобами та пошкодження шкідниками. Розрахунок посівної придатності та норми висіву насіння
Визначення посівних якостей насіння, зараженості хворобами та пошкодження шкідниками.
Розрахунок посівної придатності та норми висіву насіння